Thuisplusflat ‘De Kulk’ officieel geopend door Argos Zorggroep en Woonbron

Op maandag 19 april hebben Argos Zorggroep en Woonbron Thuisplusflat De Kulk in Hoogvliet officieel geopend. De nauwe samenwerking tussen de zorgaanbieder en woningcorporatie heeft als doel dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en mee kunnen blijven doen aan de maatschappij.

De opening stond in het teken van kennismaken en informeren over de mogelijkheden van de Thuisplusflat. “Het wordt steeds leuker hier” en “Ik waardeer enorm wat jullie doen hier” aldus een aantal bewoners van De Kulk. In Thuisplusflat De Kulk worden zorg, welzijn en wonen met elkaar verbonden. Zo wordt de zorg en ondersteuning geboden door een vast en herkenbaar team van Argos Zorggroep. Daarnaast wordt een divers activiteitenprogramma ontwikkeld met de focus op bewegen, ontmoeten en samen eten. 

De Thuisplusflat is een innovatief woonconcept waarmee de gemeente Rotterdam in samenwerking met zorgaanbieders en woningcorporaties het gat tussen zelfstandig wonen en het verpleeghuis wil dichten. Op vrijdag 16 april gaf wethouder Sven de Langen het startsein voor de opening van de eerste zes Thuisplusflats in Rotterdam.

Heeft u interesse in het wonen in Thuisplusflat De Kulk? Neemt u dan contact op met Argos Zorggroep via 010 – 427 83 10 voor meer informatie.  

Maandag 19 april is Thuisplusflat De Kulk officieel geopend – Beeld: Argos Zorggroep

Bericht: Argos Zorggroep/Woonbron