Steekvlam schiet uit hek Reina Prinsen Geerligspad

In de Maaswijk is bij een hek in een plantsoen zaterdagavond een steekvlam ontstaan. Een bewoner zag een vlamboog ontstaan. Het hekje is ook een tiental centimeter omhoog gekomen door de klap.

Vermoedelijk zit het hek door een stroomkabel heen. De brandweer en Stedin zijn ter plaatse en gaat het incident aanpakken. Van het hek komt af en toe rook af. De omgeving heeft vooralsnog wel stroom, het kan zijn dat stedin het stroom eraf gaat halen in de buurt.

De politie laat weten dat het stroom er voor minimaal 4 uur af gaat in een deel van Maaswijk Zuid-Oost. Bent u medisch of anders afhankelijk van stroom, meldt dit dan bij de politie op 0900-8844. Stedin is rond 23.15 uur begonnen met reparatie van de kabel.

Beeld: Spieke Media

Beeld: Spieke Media