BruggenRijkswaterstaat

Scheepvaart Oude Maas gestremd na aanrijding slagboom Spijkenisserbrug

Op de Spijkenisserbrug is aan de kant van Hoogvliet een slagboom beschadigd door een aanrijding. Daardoor kan de brug momenteel niet open voor scheepvaart, meldt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. Wel kan het verkeer er nog overheen.

Doordat scheepvaart er niet door kan, blijft momenteel het schip Northsea Alpha tussen de Botlekbrug en de Spijkenisserbrug in stil liggen. Rond 13.00 uur liet een woordvoerder van Rijkswaterstaat weten dat Rijkswaterstaat de slagboom vervangen te hebben en de brug weer vrij is voor scheepvaartverkeer.

Foto: Joop van der Hor

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Bruggen

Ook interessant