politiespijkenisse

Politie pakt eigenaren van eigen “gestolen” auto op

De Verkeerspolitie Eenheid Rotterdam heeft donderdagavond op de Hartelweg in Spijkenisse een auto klemgereden die als gestolen opgegeven stond in het systeem van de politie. Echter zaten de eigenaren van de auto zelf in de auto. De man in de auto had eerder melding gemaakt dat de auto gestolen was, omdat hij vergeten was waar hij hem had geparkeerd.

De melding was door de man alweer ingetrokken, maar dat was niet goed verwerkt. Donderdagavond heeft de politie, nadat ze de auto zagen rijden, de auto klem gereden. “De man en vrouw weer snel uit de boeien bevrijdt. Ze konden er achteraf gelukkig ook om lachen,” geeft de politie nog aan.

Beeld: Team Verkeer Politie Rotterdam

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:politie

Ook interessant