Hoogvlietpolitie

Politie houdt zestal aan na anonieme tip hennepkwekerij

De politie heeft donderdagavond in een flat op Park Vossendijk in Hoogvliet zes personen aangehouden, nadat er een tip binnenkwam over een hennepkwekerij. “Er werd getipt over een mogelijke hennepkwekerij en ter plaatse bleek het ook zo te zijn,” zegt een woordvoerder van de politie. De zes aangehouden personen, 2 mannen en 4 vrouwen, zitten vast.

“De aangetroffen 350 planten zijn vernietigd. Er was ook sprake van stroomdiefstal. Alle verdachten worden vrijdag gehoord en het onderzoek gaat verder,” meldt de woordvoerder. Donderdagavond is de politie met veel wagens aanwezig geweest voor de flat waar de woning zich in bevindt. Ook Stedin is ter plaatse geweest. Veel bewoners van de flat stonden te kijken naar het tafereel wat zich afgespeeld heeft.

Beeld: Spieke Media
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Hoogvliet

Ook interessant