Organisatie Sk8telite druk bezig met voorbereidingen voor editie 2021

De organisatie van Sk8telite is druk bezig om dit jaar een mooie route neer te zetten. Op 23, 24, 25 en 26 augustus wordt elke avond gestart vanaf een ander winkelcentrum in Spijkenisse. De laatste avond is in het centrum van Spijkenisse.

“Er wordt al weer druk geskate in voorbereiding en verkenning voor editie 2021 van de Sk8telite,” schrijft de organisatie. “We zijn op de achtergrond druk bezig om dit jaar een nieuwe editie neer te zetten.” Afgelopen jaar kon door corona het evenement niet doorgaan. Of dat dit jaar wel lukt, zal moeten blijken. De organisatie is wel bezig om het evenement te organiseren.

De planning is om de eerste avond op 23 augustus vanaf Winkelcentrum Akkerhof te starten, de tweede avond op de 24e vanaf ‘t Plateau, de derde opvolgende avond vanaf Waterland en de vierde avond vanaf de Uitstraat in het centrum van Spijkenisse. Mensen die het evenement willen volgen, kunnen de facebook-pagina volgen van de organisatie.

Sponsoring
Wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan de skate-tochten door middel van een financiele bijdrage, vouchers, drinken/eten tijdens de tocht of iets anders? De organisatie is altijd op zoek naar hulp hierin. Daartegenover staat dat uw bedrijf benoemd wordt in communicatie van de tocht! Meer informatie kan opgevraagd worden via het e-mail adres [email protected].

Bekijk hier een impressie van de tocht in 2019:


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]