Nieuwe door kinderen ontworpen speeltuin geopend

Maandagmiddag is officieel de speeltuin aan de Valkhoek geopend. Samen met de gemeente, bureau Speelplan, de bewoners en de kinderen uit de wijk De Hoek is de natuurlijke speeltuin tot stand gekomen. De natuurlijke speeltuin bestaat uit verschillende heuvels en een kuil waar in, over en omheen gespeeld kan worden.

Beeld: Gemeente Nissewaard

In de speeltuin staan ook een aantal speeltoestellen. Door meer verharding is de speeltuin ook goed toegankelijk voor mindervaliden. Wethouder Jan Willem Mijnans opende de speeltuin, waar de kinderen al flink gebruik van maken. De gemeente is bezig om op verschillende plekken in de gemeente speeltuinen te vervangen en doet dat in overleg met kinderen uit de wijk.

Beeld: Gemeente Nissewaard


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]