Hulpdiensten zoeken massaal langs water Oude Maas na aantreffen fiets

De hulpdiensten zijn vrijdagavond massaal uitgerukt nadat een fiets langs de waterkant werd gevonden. Om uit te sluiten dat er iemand in het water lag werd er een grote inzet gedaan om een eventueel persoon in het water te vinden. Er werd gezocht door de politiehelikopter en meerdere boten van hulpdiensten.

De duikers van de brandweer zochten in het water ter hoogte van de fiets. Agenten en andere brandweerlieden zochten vanaf het land over een lengte van 500 meter. De politiehelikopter zocht met een schijnwerper. Een boot van de Douane en meerdere boten van de brandweer zochten vanaf het water. Uiteindelijk is er niemand aangetroffen en zijn de hulpdiensten gestopt met zoeken, nadat meerdere mensen melding maakten dat de fiets er al eerder op de dag gezien is.

Beeld: Spieke Media

Hulpdiensten gaan altijd op zoek naar eventuele personen als een fiets langs water gevonden wordt. Laat daarom nooit zomaar fietsen of andere spullen langs het water liggen als het de suggestie kan wekken dat er een persoon in het water zou kunnen zijn.

Beeld: Spieke Media