112ambulancecentrumspijkenisse

Aanrijding op oversteekplaats Raadhuislaan

Woensdag heeft aan het eind van de middag op de Raadhuislaan in Spijkenisse een aanrijding plaats gevonden tussen een auto en een moeder met een kindje in een buggy. Die raakten daarbij gewond. Hulpdiensten waren snel aanwezig.

Het traumateam is ter plaatse geweest maar heeft geen handelingen hoeven verrichten. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet duidelijk. De auto heeft flink schade en de buggy raakte onbruikbaar door het ongeval. Zowel de moeder als het kind zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie gaat onderzoek doen naar het ongeval. Daardoor is de Raadhuislaan vanaf de rotonde richting het stadhuis nog enige tijd afgesloten voor verkeer.

Beeld: Spieke Media

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant