Woning met politieke posters achter het raam met verf beklad

Op de Donaulaan in Spijkenisse is in de nacht van zondag op maandag een huis beklad waar posters van de politieke partij Forum voor Democratie achter het raam hangen. Op de deur werd de tekst “Nazis raus” geklad, in het Duits vertaald “Nazi’s eruit”. De eigenaar van de woning is boos. “Je mag me alles noemen en ben ook veel maar een racist of nazi niet.”

Op de deur werd de tekst “Nazis Raus” geklad – Foto ingestuurd

Woningeigenaar Ruud heeft aangifte gedaan bij de politie. De verf is inmiddels van de deur en ramen verwijderd, nadat de politie langs is gekomen om aangifte op te nemen. Ruud is verbouwereerd over de actie. “Het uitgemaakt worden voor nazi dat steekt wel,” zegt hij. De politie vertelde hem dat er meer posters in Spijkenisse beklad zijn. Het is niet bekend of er meer huizen beklad zijn.

Heeft u informatie of mogelijk camerabeelden? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Foto’s ingestuurd