Twee aanhoudingen in Hoogvliet na vondst 96 kilo heroine en 180.000 euro

De politie heeft afgelopen maandag in een drugsonderzoek twee mannen van 48 en 15 jaar uit Hoogvliet aangehouden. In de woning van de verdachten werd 96 kilo heroine en 180.000 euro contant geld gevonden.

Het onderzoek startte nadat de politie was getipt over de aanwezigheid van drugs in een woning in Hoogvliet. Bij de doorzoeking van het huis werd op meerdere plekken drugs gevonden, wat na in beslagname bleek te gaan om ruim 96 kilo heroïne. De bijbehorende schuur was zo ingericht dat de heroïne daar versneden kon worden. Daarnaast werd er nog 180.000 euro contant geld aangetroffen.

Het geld is in beslag genomen en de heroine is vernietigd. Beide verdachten zijn verhoord. Na verhoor is de 15-jarige man heengezonden. De 48-jarige man zit nog vast en wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris

Beeld: politie.nl