Totale chaos op de A15 door meerdere ongelukken

Op de A15 is een totale chaos ontstaan nadat er vrijdag aan het begin van de avond meerdere ongelukken gebeurd zijn. De Botlektunnel richting Europoort is dicht voor verkeer, op de toerit van Havens 4100-5200 en op de toerit naar de A15 bij Hoogvliet richting Ridderkerk is het mis.

Bij een ongeval net na de tunnel richting Europoort is de brandweer opgeroepen. Ook moet de brandweer assisteren bij het ongeval op de toerit van Hoogvliet richting Ridderkerk. Bij het ongeval op toerit van Havens 4100-5200, de afslag na de Botlektunnel als je richting Europoort rijdt, hoefde geen brandweer te komen, maar werd wel een ambulance opgeroepen.

Op de A15 staat inmiddels meer dan drie kwartier file richting Europoort. Ook de andere kant is een rijstrook afgesloten bij de tunnel en dat zorgt ook voor vertraging. Eerder op de dag gebeurde ook een ongeval in de tunnel richting Ridderkerk en werd de slagboom van de Botlekbrug kapot gereden.