spijkenisseSport

SOCCERCAMP ’21 komt eraan

Na het succes van de eerste editie afgelopen jaar, komt Soccercamp er weer aan voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. Dit jaar is het Soccercamp, geoganiseerd door Voetbal Academy Nissewaard, drie in plaats van twee dagen. Tijdens deze dagen leren kinderen trucs, technieken en spelen ze samen met professionele voetballers.

Kinderen kunnen aangemeld worden via de website van Voetbal Academy Nissewaard. “Dus, heb je zin om samen drie dagen te voetballen, veel te leren en vooral heel veel plezier te hebben samen met professionele voetballers? Schrijf je dan nu in voor het leukste Soccercamp uit de regio!”
Zie voor meer informatie de website https://www.voetbalacademynissewaard.nl en onderstaande poster:

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan, buitenshuis en de tekst 'SOCCER CAMP 21 19,20&21JULI ET COMPLEX VAN OPHETCOMPLEXVANWSPDKENSSE w SPOKENISSE aൾ VOETBAL ACADEMY NISSEWAARD Football1 J0ម Wil jij drie dagen lekker trainen en meedoen aan de leukste activiteiten met bezoek van echte voetbalprofs? 365 ONEN En ben jij tussen de 5 & 15 jaar? Meld je dan snel aan voor ons Soccer Camp! Kijk voor meer informatie en inschrijving op: WWW.VOETBALADEMYNSSEAARD.NL'
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Reageer

More in:spijkenisse

Ook interessant