Hoogvlietpolitie

Kogelinslagen aangetroffen bij auto’s op Viskaarweg Hoogvliet

UPDATE | De politie is woensdagmiddag gealarmeerd nadat kogelinslagen aangetroffen werden in auto’s op de Viskaarweg in Hoogvliet. De politie heeft een groot deel van de Viskaarweg afgesloten en is ook bezig met onderzoek op metrostation Spijkenisse Centrum.

Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is. Er zijn geen gewonden aangetroffen en de politie is druk bezig met onderzoek. Agenten ter plaatse liepen met kogelwerende vesten. De forensische opsporing heeft een wapen veiliggesteld. Ook is de politie bezig met een speurhond en wordt met getuigen en bewoners gesproken.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten. Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Hoogvliet

Ook interessant