Politie vindt kledingstukken en wapen na schietpartij Hoogvliet

De politie heeft na de schietpartij op de Viskaarweg in Hoogvliet kledingstukken en een vuurwapen gevonden. Van zeker een auto ligt een ruit eruit. De forensische opsporing doet onderzoek naar camerabeelden en roept op om zelf ook te controleren of omwonenden mogelijk beelden of andere informatie hebben.

Woensdagmiddag werd melding gemaakt van een schietpartij in de straat in Hoogvliet. Er werden geen gewonden personen aangetroffen, maar wel verschillende spullen en het vuurwapen. Forensische opsporing is bezig met onderzoek en heeft samen met een speurhond gezocht naar andere sporen. Op de Ondersim werden kledingstukken gevonden waarvan onderzocht wordt of ze met de schietpartij te maken hebben.

Op de Ondersim zijn kledingstukken gevonden – Beeld: JBMedia

De politie roept op om iedereen die iets weet zich te melden. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844, of anoniem op 0800-7000. Mocht u camerabeelden hebben dan kunt u deze uploaden via deze pagina.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]