Mgr. Bekkersschool tien dagen dicht na meerdere Corona-besmettingen

De Mgr. Bekkersschool aan de Eikenlaan in Spijkenisse blijft tien dagen dicht nadat meerdere personen met het Corona-virus besmet zijn geraakt. Daarnaast vraagt de school aan ouders met kinderen in vijf klassen om in quarantaine te verblijven, is te lezen in informatie die de school aan ouders gestuurd heeft.

De school blijft zeker dicht tot en met 29 maart. Veel kinderen bleven afgelopen dagen al thuis vanwege klachten. De school had ouders eerder deze week al geïnformeerd over enkele besmettingen, maar vanwege het toenemende aantal klachten en besmettingen blijft de school dicht. Door de school wordt gevraagd aan de kinderen om zo min mogelijk contact te zoeken met anderen.

Vanaf aankomende maandag gaat de school over op thuisonderwijs. Ouders zijn door de school geïnformeerd met een informatiebrief. “Wij begrijpen dat deze mededeling een enorme impact heeft op iedereen. We vinden deze schoolsluiting voor iedereen verschrikkelijk. Het is helaas niet anders. Maandag nemen alle leerkrachten ook de tijd om hier met de kinderen over te praten.”

Beeld: Google Streetview


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]