Kleine demonstratie langs Groene Kruisweg

Demonstranten hebben donderdagmiddag tussen 16.00 uur en 17.00 uur een demonstratie gehouden met spandoeken langs de Groene Kruisweg in Spijkenisse, ter hoogte van het zwembad. De demonstratie was gericht tegen de corona-maatregelen en alles wat volgens de demonstranten eromheen hangt.

De demonstranten hopen zo mensen te bereiken die ook tegen de maatregelen zijn. Enkele voorbijrijdende automobilisten toeteren, om te laten merken dat ze de actie steunen. Het vreedzame protest was aangevraagd bij de gemeente en werd gehouden door een groepje wat wekelijks op een locatie in de regio met spandoeken demonstreert.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]