de hoekpolitie

Twee gewonden bij steekpartij op Wulphoek, vijf personen aangehouden

Op de Wulphoek in Spijkenisse zijn woensdag aan het eind van de middag twee minderjarige personen gewond geraakt door een steekpartij. Een van de slachtoffers was er dusdanig aan toe dat hij mee moest naar het ziekenhuis, de ander hoefde dat niet. De jongen die mee moest is bij kennis de ambulance in gegaan en overgebracht. Het traumateam heeft kort geassisteerd bij het incident.

De politie heeft rondom de onenigheid die ontstond op de Wulphoek vijf personen, ook minderjarig, aangehouden en sluit meer aanhoudingen niet uit. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet bekend, maar de onenigheid is vermoedelijk ontstaan vanuit een ruzie.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:de hoek

Ook interessant