politiespijkenisse

Duitse man(21) sloopt Esso-shop en rijdt weg

Een 21-jarige Duitse man heeft zondagavond de shop van het Esso tankstation bij de Spijkenisserbrug volledig kort en klein geslagen en is er vervolgens vandoor gegaan. Bij het wegrijden ramde hij een andere auto. Een agent in vrije tijd zag het gebeuren en ging er achteraan. De Duitse man is uiteindelijk op de A58 bij Ulvenhout klemgereden door de politie.

De agent in vrije tijd maakte melding bij zijn in dienst zijnde collega’s. De politie ging achter de man aan en er ontstond een lange achtervolging. Bij Ulvenhout op de A58 begon de Duitser tegen het verkeer in te rijden. De politie heeft de man klemgereden tegen de vangrail en aangehouden. Waarom de Duitse man de shop kort en klein sloeg en er vervolgens zo vandoor ging, is niet bekend.

Er kan momenteel niet getankt worden en de shop is dicht.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Reageer

More in:politie

Ook interessant