Dakloze man uit water gehaald

Zaterdagavond is rond 23.15 uur een man aangetroffen in een sloot langs de Hekelingseweg in Spijkenisse. Het duikteam van de brandweer en de politie werden daarop gealarmeerd. De man is uiteindelijk met onderkoelingsverschijnselen door ambulancepersoneel gecontroleerd.

Het slachtoffer behoort toe aan de daklozenopvang, waar hij op enkele meters vandaan in de sloot belandde. Hoe de man in de sloot terecht kwam is niet bekend, maar vermoedelijk lag de man er al even in. Hij werd aangetroffen door een man die toevallig met zijn honden langs liep. Die belde direct de hulpdiensten toen hij de man in de sloot zag. De man in de sloot was nog wel aanspreekbaar maar kon niet op eigen kracht uit de sloot komen.

Beeld: Spieke Media

De politie ging met veel eenheden ter plaatse. Meerdere politiewagens zochten naar de juiste locatie om snel hulp te kunnen verlenen. Het duikteam van de brandweer kwam ook ter plaatse en hebben uiteindelijk de man op het droge geholpen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Beeld: Spieke Media