Bomen vallen om door storm Evert

Storm Evert laat een hoop schade na aan het groen. In de regio zijn deze morgen al meerdere meldingen van omgevallen bomen binnen gekomen. In de wijk Waterland blokkeerde een boom de doorgaande weg, waardoor de brandweer genoodzaakt was uit te rukken de boom te verwijderen.

Bomen worden over het algemeen door de gemeentedienst weggehaald, als zij geen gevaar opleveren of niet in de weg liggen. Tot nu toe zijn er nog geen gewonden gemeld door de storm. In

Code geel
Het KNMI heeft voor het hele land code geel afgegeven. Er komen zware windstoten voor van 80-100 km/uur, in het westen komen plaatselijk zeer zware windstoten van 100-110 km/uur voor. De (zeer) zware windstoten komen uit een zuidwestelijke richting. In de loop van de middag neemt de wind af.

Dit bericht is een actuele gebeurtenis en kan nog worden bijgewerkt


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]